Werken bij | Served With Passion

Werken bij Served with Passion

Zoek jij een horeca bijbaan of studentenwerk in hospitality? Bij SWP werk je in bediening, bar of als gastvrouw op festivals, evenementen, hotels en restaurants. Flexibel werk, eerlijke verdiensten en volop groeikansen.

Sollicitatieformulier invullen

Wat kan je verwachten

icon-plezier-en-verbinding2

Plezier & Verbinding

Bij SWP voelt hospitality als familie. Samen met collega’s werk je in horeca, restaurants, hotels en evenementen waar teamwork, plezier en verbinding centraal staan.

icon-shield

Flexibiliteit & Balans

Met een horeca bijbaan bij SWP bepaal jij je beschikbaarheid. Kies uit festivals, restaurants, hotels of evenementen en combineer werk eenvoudig met studie en vrije tijd.

icon-rising

Kansen & Begeleiding

Bij SWP ontdek je jouw talent. Met trainingen en begeleiding groei je van bediening naar bartender, cocktailshaker of leidinggevende in hospitality, horeca en/of evenementen.

icon-shakinghands

Eerlijkheid & Waardering

SWP biedt een eerlijk salaris, duidelijke afspraken en waardering. Jouw enthousiasme en verbondenheid leiden tot groei in horeca, hospitality en evenementen. Hier maak jij het verschil.

Ervaringen, kansen, gezelligheid en groei bij SWP

Ontdek hoe ons team hospitality beleeft en waarom werken bij SWP méér is dan een bijbaan.

Werken bij Served With Passion is allesbehalve standaard. In deze video vertellen jongeren en ervaren collega’s hoe zij plezier, flexibiliteit en groei ervaren in horeca en hospitality. Van bediening tot barwerk, van festivals tot restaurants: je kiest zelf je diensten en werkt altijd in een hecht team. Studenten vinden hier de leukste bijbaan, ervaren krachten ontdekken nieuwe uitdagingen. Samen maken we gastvrijheid groots. Klik en ontdek waarom SWP dé plek is om te werken!

In 6 stappen hoor jij bij team SWP!

1

Solliciteren

We ontvangen graag jouw motivatie en cv! Deze kan je versturen via het formulier onderaan op deze pagina. Wij zijn benieuwd naar wie je bent en wat jou enthousiast maakt over hospitality!

2

Online Kennismakingsgesprek

Na ontvangst van je motivatie en cv, plannen we bij interesse een online kennismaking om te kijken of er een match is tussen jou en Served With Passion. Tijdens dit gesprek horen we graag wat jouw wensen en verwachtingen zijn.

3

Start je proefperiode

Na een positieve kennismaking en check van je referenties bieden we je een proefperiode aan. Deze bestaat uit meewerkdagen en een fysieke training. Je ontvangt een 0-urenovereenkomst en je loon wordt bepaald op basis van leeftijd, ervaring en arbeidsverleden. Na ondertekening kun je direct aan de slag!

4

Training Day!

Tijdens je proefperiode volg je een leuke basistraining waarin je de basis van het horecavak leert met oefeningen en praktijkvoorbeelden. Daarnaast maak je fysiek kennis met ons management. Zie het als een ontspannen, leerzame kennismaking op locatie!

5

Proefdag met Buddy

Tijdens de proefperiode werk je 3 dagen waarbij je gekoppeld wordt aan één van onze ervaren teamleden. Zij begeleiden je met plezier en zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt binnen het team!

6

Start dienstverband

Heb jij laten zien dat je bij ons past en voelt het van beide kanten goed? Dan word je officieel SWP member. Je loon wordt opnieuw bepaald op basis van je prestaties tijdens de proefperiode en je inzet tijdens de training. Daarna bespreken we jouw wensen en rollen en heten we je vol trots welkom in het team.

Portret van een lachende serveerster van Served With Passion tijdens een evenement. Ze draagt een witte blouse en houdt een dienblad met glazen wijn en frisdrank vast. De foto straalt gastvrijheid, professionaliteit en warmte uit — perfect passend bij de waarden van Served With Passion: enthousiasme, kwaliteit en passie voor hospitality

Hier ben je geen nummertje, maar familie

De naam zegt het al en is niks aan gelogen, we serve with Passion! Los van dat het net een familiebedrijf is leveren wij kwaliteit. Je komt op de tofste plekken en krijgt trainingen om nog beter te worden! Het streven naar meer en de puntjes op de ‘i‘ ben je bij served with Passion bij het juiste adres. Meer dan alleen een nummertje meer dan alleen een collega de passie zit niet alleen in de service.
Hadil Gibril Bediening
Man met een gele vissershoed serveert hapjes op een houten dienblad tijdens een evenement.

Het leukste team waar ik ooit mee heb gewerkt

Als je opzoek bent naar leuke werkomgevingen en leuke collegas, het served with passion team zit vol met alles waar je naar verlangt. Mijn eerste paar dagen waren nog even wennen, maar het is uiteindelijk t leukste werk geworden wat ik tot nu heb gedaan!!
Reno Otto Allround
Portret van een jonge man in een gestreept overhemd met een brede glimlach, gefotografeerd bij zonsondergang aan het water. Deze foto hoort bij zijn referentie over zijn positieve ervaring bij Served With Passion, waarin hij het team beschrijft als liefdevol, energiek en gastgericht.

Het leukste team met het grootste hart

Mijn ervaring met Served With Passion is super positief. Het team is enorm liefdevol, energiek en vriendelijk. De gast staat bij iedereen op nummer 1. Denzel en Japheth geven ons het perfecte voorbeeld in hospitality. Ik hoop nog lang mooie ervaringen op te doen bij en met dit mooie bedrijf.
Olivier Paulini Host
Eva Bouwman serveert wijn met een glimlach tijdens een chic diner.

Een team dat je motiveert om beter te worden

Served With Passion maakt echt het verschil in het niveau van service dat zij bieden. Niet alleen bij de inzet van personeel, maar ook in de verbondenheid binnen het team en met opdrachtgevers. Ze combineren professionaliteit met passie, waardoor elke samenwerking soepel verloopt en je altijd op topkwaliteit kunt rekenen.
Eva Bouwman Supervisor
Naomi van Nieuwland in een zwarte jurk met een fles mousserende wijn en twee glazen in een moderne bar.

Hier draait alles om passie, groei en gezelligheid

Served With Passion is hét bedrijf waar passie, kwaliteit en samenwerking centraal staan. De voortdurende balans tussen high-end service en een ontspannen sfeer maakt dit bedrijf uniek. Hier worden collega’s vrienden, is er altijd ruimte voor groei en ontwikkeling, en staat de pure connectie met de gast centraal. Een connectie die bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring.
Naomi van Nieuwland Hostess
Barman in wit overhemd maakt een cocktail met een shaker achter een bar vol drankflessen en glazen.

Van Shaker tot Partymanager

Al jaren sta ik achter de bar en in die tijd ben ik uitgegroeid tot een echte doorgewinterde cocktailshaker. Lange tijd werkte ik zelfstandig tot Served With Passion op mijn pad kwam en sindsdien voelt het voor mij alsof ik deel uitmaak van een hechte family. Het mooie aan Served With Passion is dat het is ontstaan uit vriendschap. Iedereen maakt hier deel uit van de familie en dat voel je in alles wat we doen. De naam zegt het al: passie staat hier centraal. Dankzij hen heb ik niet alleen mijn liefde voor bartenden verder kunnen ontwikkelen maar ook mijn eerste grote klus als partymanager mogen draaien. Bij Served With Passion krijg je het podium om te groeien te leren en vooral te doen waar je echt blij van wordt. Ik ken de jongens al sinds we klein waren en heb hun groei van dichtbij meegemaakt en dat werkt inspirerend. Hun doelen zijn helder: niet puur gericht op geld maar op werkplezier, passie terugbrengen in de horeca en kansen creëren voor anderen. Daarom werk ik met trots voor Served With Passion.
Randy Jalink Bartender

Ontdek de voordelen

Bij ons krijg je niet alleen een baan, maar ook de juiste ondersteuning om met plezier en vertrouwen te werken. We zorgen voor een omgeving waarin jij je gewaardeerd voelt en optimaal kunt presteren.

Werken
🕓
Flexibele werktijden die jij bepaalt
🧑‍🎓
Begeleiding van ervaren supervisors
📱
Handige app voor al je diensten
💼
Doorgroeimogelijkheden in hospitality
🚘
SWP vervoer voor bepaalde locaties
💰
Boven gemiddeld salaris
Genieten
🥂
Gezellige personeelsfeesten
🍻
Team-borrels & winacties
🎓
Inspirerende trainingen en workshops
📷
Fotoshoots met je team
🍸
Cocktailworkshops voor fun & skills

Solliciteren

Wil jij werken in de horeca of hospitality en deel uitmaken van de leukste events, festivals en restaurants van Nederland? Bij Served With Passion kun je zelf kiezen waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Ideaal voor studenten, jongeren en jongvolwassenen die een flexibele (bij)baan zoeken, maar ook voor mensen die zich verder willen ontwikkelen in de horeca. Of je nu ervaring hebt in de bediening, achter de bar, als cocktailshaker, hostess of keukenhulp – of je staat juist aan het begin van je carrière – bij ons krijg je altijd de kans om te groeien. Wij geloven dat werken in hospitality meer is dan alleen een baan: het is plezier maken, nieuwe mensen ontmoeten, waardevolle ervaring opdoen en jezelf ontwikkelen in een vak met toekomst. Schrijf je nu in en ontdek hoe jij kunt starten met een flexibele horeca bijbaan, parttimebaan of zelfs doorgroeitraject binnen events, restaurants of hotels. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op en helpen we je aan de perfecte match

Solliciteer direct

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, , Max. bestandsgrootte: 5 MB.

Binnen welk termijn zou je willen starten?*
Hoe vaak in de week zou je willen/kunnen werken?*
Selecteer tot 2 keuzes.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom werken bij Served with Passion.

Veelgestelde vragen

Werken bij

Wij werken vanuit vier kernwaarden: enthousiasme, verbondenheid, groei en verantwoordelijkheid. Bij ons is het een vereiste dat wij matchen op de eerste twee kernwaarden. Dat betekent dat je energie en plezier meebrengt, goed samenwerkt en interesse toont in je werk.

In eerste instantie niet. Wij kijken naar jouw persoonlijkheid en enthousiasme m.b.t. het vak. De basisvaardigheden zoals dienblad lopen, drie borden dragen en een diner indekken, leren wij je tijdens de basistraining. Verder sta je er nooit alleen voor. Dankzij onze 1-op-7 formule is er altijd een ervaren kracht of manager aanwezig die het overzicht houdt, jou ondersteunt en ervoor zorgt dat het team soepel samenwerkt.

Zeker! Wij investeren in jouw groei door trainingen, begeleiding en doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld: Van een specifieke functie naar allround medewerker. Van allround medewerker naar eerste medewerker, wijk/pas/barhoofd of Cocktailshaker. Van eerste medewerker naar Supervisor of Leidinggevende Van Supervisor of Leidinggevende naar Partymanager

Wij werken met een beveiligde applicatie die je ontvangt als je aangenomen bent bij onze organisatie. Je ontvangt je planning digitaal via onze applicatie, op basis van jouw opgegeven beschikbaarheid. Verder staat onze planner paraat om je vragen te beantwoorden, zodat je zorgeloos je werk kan verrichten.

Onze basisverloning ligt boven het gemiddelde van de horeca. Op basis van je laatste salarisstrook en jouw leeftijd kan je een eerste voorstel krijgen en na je proefperiode wordt deze vastgezet of aangepast op basis van jouw werkprestatie en match met onze kernwaarden/team. Bij ons geldt: hoe meer inzet en ontwikkeling, hoe sneller je kunt doorgroeien. Gepassioneerd werken blijft nooit onbeloond.

Wij werken met zowel 0-uren oproepcontracten als met vaste urencontracten. Wij starten altijd met een 0-uren contract om te ervaren of wij een goede match zijn met elkaar. Binnen het 0-uren contract bepaal je zelf, buiten de referentiedagen om, waar en wanneer je werkt.

Wij bieden een breed scala aan werkzaamheden aan van brasserie, hotel en restaurant tot aan bruiloften, high end diners en bedrijfsfeesten. Daarnaast werken we in de zomer vaak op leuke festivals.

Je kan je overal voor aanmelden binnen onze applicatie maar wij zullen je uiteindelijk accepteren of afwijzen. Op basis van jouw proefdagen en trainingsdag maken wij een kader met functies die je kan bekleden. Doormiddel van de passie, enthousiasme, verbondenheid en prestatie die je op en buiten de werkvloer toont, kan je dit kader verbreden. Door middel van onze trainingen kan je het proces hiervoor versnellen.

  • Logo van Vineyard premium catering in zwarte typografie.
  • Logo van Capital C Amsterdam met een gestileerde letter C tussen de woorden "Capital" en "Amsterdam".
  • Logo van Garçons Group met de tekst "Catering, Events & Hospitality" en een grote letter C met het cijfer 5.
  • Logo van Wolf Atelier met een gestileerde zwarte letter W en de tekst "WOLF atelier" eronder.
  • Logo van Paleis Soestdijk in grijze letters met gestileerde halve cirkels eronder.
  • Zwart-wit logo van de University of the People in de vorm van een gestileerd schild met geometrische patronen.
  • Zwart logo met de tekst "Food Favors" in een sierlijk lettertype.
  • Logo van CIRCA Amsterdam met gestileerde halve cirkel boven de merknaam.
  • Logo van Sonah Fine Foods met gestileerde letter "S" in zwart-wit ontwerp.
  • Zwart logo van De Kromhouthal Amsterdam in een zeshoekige vorm met tekst.
  • logo_De Nieuwe Kerk
  • Logo van Veenendaal Catering & Partyverhuur in zwarte hoofdletters.
  • Logo van The Upside Down Amsterdam met een gestileerd omgekeerd gezicht en cirkelvormige tekst.