Upside Down | Served With Passion

Immersive audiovisuele experience & Passievolle Service

Upside Down | Amsterdam

Teamwork and partnership

Upside down | Served with Passion

De samenwerking begon in een periode van drukte en urgentie, maar groeide al snel uit tot regelmatige overleggen, gedeelde processen, evaluaties en nieuwe mogelijkheden. Onze kernwaarde ‘groei’ vat deze relatie perfect samen.

Vanaf het begin hebben we onze passievolle medewerkers intensief ingezet. Ze vervulden aanvankelijk de rol van gastheer in een fantastische omgeving waar alles op zijn kop stond. Op 20 april kregen we de kans om ons ook te bewijzen in projectmanagement. Hoewel het uiteindelijk een succes was, vormde de logistieke complexiteit in eerste instantie een grote uitdaging, vooral omdat de locatie nog niet eerder was gebruikt voor dergelijke grote evenementen.

Rust & Structuur

Kasten By Veaam: een combinatie van experience en hospitality

Een prachtige mix van The Upside Down experience met toevoegingen zoals een cocktailbar, 1-op-1 service en een rondleiding door de verschillende zalen van de experience, waarbij Mercuur’s catering en events de catering verzorgde en wij de hospitality.

Ons team bemande het hele evenement: bediening, hostesses, cocktailshakers en partymanagers. Dit was een bijzonder moment waarop we met passie onze service konden bieden en onze hoge kwaliteitsstandaard konden handhaven, dankzij de vrijheid die we kregen. Dit was het eerste evenement van deze omvang in The Upside Down en we zijn trots dat Served with Passion hieraan heeft kunnen bijdragen. We ontvingen lovende complimenten van de opdrachtgever voor onze service en snelle reactie op last-minute wijzigingen door de onverwachte grote opkomst.

Oorspronkelijk verwachtten we 200-250 gasten, maar dit aantal groeide uit tot 400 zonder dat ons team werd uitgebreid. Toch verliep de service foutloos en persoonlijk, dankzij het strakke plan en de vooraf uitgewerkte structuur. Dit toont precies waar Served with Passion naar streeft: structuur en effectiviteit, gedreven door diepgaande expertise in het organiseren van evenementen.

icon-check-circle
Inspelen op het onverwachtse
Voorafgaand aan het evenement wisten we dat er 200-250 gasten zouden komen. Tot onze verrassing groeide dit aantal op de dag zelf tot 400 vanwege meerdere last-minute aanmeldingen. Dit onverwachte nieuws vereiste snelle actie en creatief denken. Het team kwam onmiddellijk bijeen om een plan B te bedenken. Tijdens een hectische maar productieve brainstormsessie werd een nieuw plan opgesteld. Dit plan stelde ons in staat om de klant niet teleur te stellen en het hoge serviceniveau te handhaven, ondanks de onverwachte drukte. Dankzij de efficiëntere structuur die we implementeerden, konden we iedereen bedienen en een succesvolle avond waarborgen.
icon-check-circle
Effectiviteit en structuur
Waarom staat de bar precies op de plek waar hij staat? Waarom organiseren we het champagneontvangst hier, terwijl de gasten allemaal tegelijk met een bus aankomen en we niet genoeg personeelsleden hebben? Dit zijn belangrijke vraagstukken voor ons. Voor ons is een plan nooit een goed plan zonder de 'Why'. Het is cruciaal om de redenen achter elke beslissing te begrijpen. We willen niet alleen dat alles soepel verloopt, maar ook dat elke keuze die we maken logisch en strategisch is. Door voortdurend deze vragen te stellen, zorgen we ervoor dat onze aanpak goed doordacht en effectief is.
icon-check-circle
Service met passie
Bij service met passie draait het niet alleen om gastvrijheid, maar ook om gastgerichtheid. Dit houdt in dat we van tevoren nadenken over onze communicatiestijl en dat het verwachtingspatroon helder is. Service met passie betekent dat we plezier hebben in het vermaken van onze gasten en hen een geweldige tijd bezorgen. Uiteindelijk is service met passie alleen al herkenbaar aan het enthousiasme dat we uitstralen.