T' Nieuwe Kafé | Served With Passion

Een memorable jubileumevent in een historisch pand

T' Nieuwe Kafé | 40 years Anniversary

Oog voor detail en 1 op 1 service

T' Nieuwe Kafé | Served with Passion

Grote dank aan mevrouw en Jim de Jong voor hun vertrouwen in Served with Passion. Onze belofte aan mevrouw de Jong is om altijd klaar te staan voor Jim. Tevens willen wij Jim van harte feliciteren met het voortzetten van restaurant ’t Nieuwe Kafe.

Op 26 mei om in het mom van projectmanagement het 40-jarig bestaan van ’t Nieuwe Kafe te verzorgen. Dit betreft de advisering en de operatie van dit evenement.

Het was een intensieve maar zeer bevredigende samenwerking waarbij onze expertise en toewijding hebben bijgedragen aan een vlekkeloze uitvoering van het jubileumevent.

Zeker een memorabele ervaring!

Man in witte blouse serveert een schaal met oesters tijdens een chique netwerkevenement.

Service met Passie in De Nieuwe Kerk

Het 40-jarig bestaan van 't Nieuwe Kafe

Op 26 mei werd in De Nieuwe Kerk, een toonaangevende locatie die al sinds 1409 bestaat, tevens het decor voor de eerste dienstverlening van Served with Passion, het 40-jarig bestaan van ’t Nieuwe Kafe gevierd.

Het evenement bracht belangrijke relaties samen, waaronder vooraanstaande horecaondernemers die hoge eisen stellen aan kwaliteit en vakmanschap. Voor Served with Passion niets meer dan een kans om onze passie, enthousiasme en expertise te tonen waar we om bekend staan. De avond begon met een glas bubbels en de betoverende stem van een zangeres, begeleid door een gitarist. Gasten werden verwelkomd in de zaal waar cocktails met een glimlach werden geserveerd, vergezeld van culinaire hoogstandjes, bereid door de eventcrew van De Ron Gastrobar, gepresenteerd met onze uitmuntende service waar passie en enthousiasme centraal staat voor het creëren van een onvergetelijke ervaring.

Dit evenement, geprezen door Het Parool vanwege zijn historie en populariteit, werd georganiseerd en geadviseerd door Served with Passion. Voor ons en ’t Nieuwe Kafe is kwaliteit en klantverwachting een essentiële pijler, waarbij synergie in gedachten en uitvoering de sleutel was tot het succesvol maken van dit evenement.

icon-check-circle
Synergie in Kwaliteit
Voor Served with Passion is aandacht voor detail en kwaliteit essentieel. Daarom werken wij graag samen met bedrijven die dezelfde toewijding delen: de urgentie om het maximale uit een evenement te halen.
icon-check-circle
Projectmanagement
Het 40-jarig jubileum werd niet alleen door Served with Passion uitgevoerd, maar wij hebben ook het hele evenement geadviseerd. Dit omvatte de styling, planning en de selectie van betrokken partijen. Daarnaast hebben wij het stroomplan verzorgd, het voorraadbeheer geregeld, de zaalindeling geoptimaliseerd voor een efficiënte horecaservice en het operationele serviceplan uitgewerkt.
icon-check-circle
Goed is niet goed genoeg
Dit evenement is echt memorabel; wat hier is bereikt zal altijd bijblijven. We streven ernaar om vaker te adviseren en zo de kwaliteit van evenementen voor ons personeel te verbeteren. Er gaat niets boven een goed gestructureerde en duidelijke werkomgeving.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom werken bij Served with Passion.

Veelgestelde vragen

Werken met

Wij kunnen snel schakelen, maar kiezen altijd voor kwaliteit boven haast. Daarom brengen we eerst uw behoefte zorgvuldig in kaart en maken duidelijke afspraken. Zo weet u zeker dat u niet zomaar medewerkers krijgt, maar een passend team dat werkt zoals u het voor ogen heeft. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen via onze website, waarna wij direct met u in contact komen.

Kwaliteit begint bij de basis. Iedere medewerker doorloopt een zorgvuldig sollicitatie- en onboardingproces van minimaal een maand, inclusief trainingen en proefdagen. Pas daarna maken zij deel uit van ons vaste team.

Wij plannen altijd reservediensten in. Wanneer er een af- of ziekmelding plaatsvindt, zetten wij deze direct in. Zo garanderen wij de aantallen die we beloven en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Verder reikt dit verder uit naar andere gebieden met onze cateraar partners.

Bij Served With Passion bent u verzekerd van een juridisch correcte en zorgeloze samenwerking. Medewerkers die onder gezag bij u worden ingezet, hebben altijd een uitzendovereenkomst en vallen onder onze inleenovereenkomst. Voor uw vrijwaring van de Wet Ketenaansprakelijkheid (Wka) maken wij gebruik van een G-rekening. Zelfstandigen zetten wij uitsluitend in wanneer zij aantoonbaar voldoen aan de wettelijke criteria voor ondernemerschap, geborgd via onze overeenkomst van tussenkomst en overeenkomst van opdracht. Al onze documenten en processen worden continu beheerd en getoetst door onze HR-manager, in samenwerking met een gespecialiseerde jurist en advocaat arbeidsrecht/DBA. Zo weet u zeker dat alles volledig up-to-date, betrouwbaar en veilig geregeld is.

Dit is mogelijk, wel is het tarief wat we daarvoor rekenen hoger dan ons reguliere tarief. Omdat wij op dat moment minder ruimte hebben om onze vaste partners een helpende hand te bieden.

Onze tarieven hangen af van de functies die u nodig heeft, het kwaliteitsniveau en de omvang van de afname. Na uw aanvraag ontvangt u van ons een duidelijk en passend voorstel.

Over reiskosten maken wij altijd transparante afspraken met onze opdrachtgevers. Voor vaste locaties hanteren wij een maximumtarief per medewerker. Bij opdrachten voor cateraars rekenen wij een kilometervergoeding of OV-kosten, en indien van toepassing parkeerkosten (na akkoord). Daarnaast geldt een reistijdvergoeding wanneer de totale reis langer dan één uur bedraagt.

Werken bij

Wij werken vanuit vier kernwaarden: enthousiasme, verbondenheid, groei en verantwoordelijkheid. Bij ons is het een vereiste dat wij matchen op de eerste twee kernwaarden. Dat betekent dat je energie en plezier meebrengt, goed samenwerkt en interesse toont in je werk.

In eerste instantie niet. Wij kijken naar jouw persoonlijkheid en enthousiasme m.b.t. het vak. De basisvaardigheden zoals dienblad lopen, drie borden dragen en een diner indekken, leren wij je tijdens de basistraining. Verder sta je er nooit alleen voor. Dankzij onze 1-op-7 formule is er altijd een ervaren kracht of manager aanwezig die het overzicht houdt, jou ondersteunt en ervoor zorgt dat het team soepel samenwerkt.

Zeker! Wij investeren in jouw groei door trainingen, begeleiding en doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld: Van een specifieke functie naar allround medewerker. Van allround medewerker naar eerste medewerker, wijk/pas/barhoofd of Cocktailshaker. Van eerste medewerker naar Supervisor of Leidinggevende Van Supervisor of Leidinggevende naar Partymanager

Wij werken met een beveiligde applicatie die je ontvangt als je aangenomen bent bij onze organisatie. Je ontvangt je planning digitaal via onze applicatie, op basis van jouw opgegeven beschikbaarheid. Verder staat onze planner paraat om je vragen te beantwoorden, zodat je zorgeloos je werk kan verrichten.

Onze basisverloning ligt boven het gemiddelde van de horeca. Op basis van je laatste salarisstrook en jouw leeftijd kan je een eerste voorstel krijgen en na je proefperiode wordt deze vastgezet of aangepast op basis van jouw werkprestatie en match met onze kernwaarden/team. Bij ons geldt: hoe meer inzet en ontwikkeling, hoe sneller je kunt doorgroeien. Gepassioneerd werken blijft nooit onbeloond.

Wij werken met zowel 0-uren oproepcontracten als met vaste urencontracten. Wij starten altijd met een 0-uren contract om te ervaren of wij een goede match zijn met elkaar. Binnen het 0-uren contract bepaal je zelf, buiten de referentiedagen om, waar en wanneer je werkt.

Wij bieden een breed scala aan werkzaamheden aan van brasserie, hotel en restaurant tot aan bruiloften, high end diners en bedrijfsfeesten. Daarnaast werken we in de zomer vaak op leuke festivals.

Je kan je overal voor aanmelden binnen onze applicatie maar wij zullen je uiteindelijk accepteren of afwijzen. Op basis van jouw proefdagen en trainingsdag maken wij een kader met functies die je kan bekleden. Doormiddel van de passie, enthousiasme, verbondenheid en prestatie die je op en buiten de werkvloer toont, kan je dit kader verbreden. Door middel van onze trainingen kan je het proces hiervoor versnellen.

  • Logo van Vineyard premium catering in zwarte typografie.
  • Logo van Capital C Amsterdam met een gestileerde letter C tussen de woorden "Capital" en "Amsterdam".
  • Logo van Garçons Group met de tekst "Catering, Events & Hospitality" en een grote letter C met het cijfer 5.
  • Logo van Wolf Atelier met een gestileerde zwarte letter W en de tekst "WOLF atelier" eronder.
  • Logo van Paleis Soestdijk in grijze letters met gestileerde halve cirkels eronder.
  • Zwart-wit logo van de University of the People in de vorm van een gestileerd schild met geometrische patronen.
  • Zwart logo met de tekst "Food Favors" in een sierlijk lettertype.
  • Logo van CIRCA Amsterdam met gestileerde halve cirkel boven de merknaam.
  • Logo van Sonah Fine Foods met gestileerde letter "S" in zwart-wit ontwerp.
  • Zwart logo van De Kromhouthal Amsterdam in een zeshoekige vorm met tekst.
  • logo_De Nieuwe Kerk
  • Logo van Veenendaal Catering & Partyverhuur in zwarte hoofdletters.
  • Logo van The Upside Down Amsterdam met een gestileerd omgekeerd gezicht en cirkelvormige tekst.