Huyze Drost | Served With Passion

De Onthulling van de Nieuwe Bugatti Brouillard op een groot Landgoed

Huyze Drost | Bugatti Brouillard

Huyze Drost | Served With Passion

Huyze Drost is niet alleen een partner voor vandaag, maar een langdurige relatie waarin onze kernwaarde groei volop tot uiting komt. Samen hebben we in de afgelopen jaren prachtige mijlpalen bereikt. Eén van die bijzondere momenten was de onthulling van de nieuwe Bugatti Brouillard.

Tijdens dit evenement verzorgden wij de volledige ontvangst en hospitality, in samenwerking met onder andere Dom Pérignon, Pon Porsche Luxury en de vriendenkring van Michel Perridon, de trotse eigenaar waarvoor deze exclusieve Bugatti op maat werd gebouwd. Een unieke gebeurtenis waarin klasse, beleving en gastvrijheid samenkwamen en waar wij als Served With Passion trots onderdeel van waren.

Hospitality op hoog niveau

Dit evenement was voor onze partner Huyze Drost van grote betekenis. Wij namen de volledige bezetting op ons: bediening, foodlopers, bartenders en hostessen. Service met oog voor detail, gastvrijheid op topniveau was een vereiste en dat hebben wij met enthousiasme en verbondenheid succesvol uitgevoerd.

Het event verwelkomde kritische gasten die alleen het beste verwachtten. Flessen Dom Pérignon champagne en exclusieve wijnen gingen rond, terwijl indrukwekkende plateaus gevuld met het culinaire vakmanschap van onze partner Huyze Drost de beleving compleet maakten. Onze hostessen brachten niet alleen enthousiasme, maar ook hun individuele kwaliteit. Onze bedieningsmedewerkers leverden méér dan service: zij brachten passie, die zich vertaalde naar hoogstaande gastvrijheid. En onze barmannen schonken geen dranken, maar creëerden een complete beleving.

Waar spanning de situatie dreigde over te nemen, vertrouwden wij op onze ervaring, kunde en kwaliteit. Nog belangrijker: op de samenwerking die we al jarenlang samen met Huyze Drost hebben opgebouwd. Want waar uitdagingen ontstaan, ontstaat groei. Het mooiste van dit evenement en wat onze partner vooral benadrukte: dat wij altijd een stap extra zetten. Niet voor individueel prestige, maar voor gezamenlijk succes en teamwork.

icon-check-circle
Teamwork
Tijdens dit evenement kreeg onze kernwaarde verbondenheid een podium. Zowel onze partner als wijzelf zagen opnieuw dat teamwork het verschil maakt.
icon-check-circle
Enthousiasme
Voor elke gelegenheid is er een mate van enthousiasme die past. Op dit event werkte onze natuurlijke positiviteit aanstekelijk en gaf het ons een voorsprong in gastvrijheid.
icon-check-circle
Professionaliteit
Door het hoge verwachtingspatroon lag de lat voor voorbereiding en uitvoering bijzonder hoog. Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen aan die verwachtingen hebben voldaan, maar ze zelfs hebben overtroffen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom werken bij Served with Passion.

Veelgestelde vragen

Werken met

Wij kunnen snel schakelen, maar kiezen altijd voor kwaliteit boven haast. Daarom brengen we eerst uw behoefte zorgvuldig in kaart en maken duidelijke afspraken. Zo weet u zeker dat u niet zomaar medewerkers krijgt, maar een passend team dat werkt zoals u het voor ogen heeft. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen via onze website, waarna wij direct met u in contact komen.

Kwaliteit begint bij de basis. Iedere medewerker doorloopt een zorgvuldig sollicitatie- en onboardingproces van minimaal een maand, inclusief trainingen en proefdagen. Pas daarna maken zij deel uit van ons vaste team.

Wij plannen altijd reservediensten in. Wanneer er een af- of ziekmelding plaatsvindt, zetten wij deze direct in. Zo garanderen wij de aantallen die we beloven en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Verder reikt dit verder uit naar andere gebieden met onze cateraar partners.

Bij Served With Passion bent u verzekerd van een juridisch correcte en zorgeloze samenwerking. Medewerkers die onder gezag bij u worden ingezet, hebben altijd een uitzendovereenkomst en vallen onder onze inleenovereenkomst. Voor uw vrijwaring van de Wet Ketenaansprakelijkheid (Wka) maken wij gebruik van een G-rekening. Zelfstandigen zetten wij uitsluitend in wanneer zij aantoonbaar voldoen aan de wettelijke criteria voor ondernemerschap, geborgd via onze overeenkomst van tussenkomst en overeenkomst van opdracht. Al onze documenten en processen worden continu beheerd en getoetst door onze HR-manager, in samenwerking met een gespecialiseerde jurist en advocaat arbeidsrecht/DBA. Zo weet u zeker dat alles volledig up-to-date, betrouwbaar en veilig geregeld is.

Dit is mogelijk, wel is het tarief wat we daarvoor rekenen hoger dan ons reguliere tarief. Omdat wij op dat moment minder ruimte hebben om onze vaste partners een helpende hand te bieden.

Onze tarieven hangen af van de functies die u nodig heeft, het kwaliteitsniveau en de omvang van de afname. Na uw aanvraag ontvangt u van ons een duidelijk en passend voorstel.

Over reiskosten maken wij altijd transparante afspraken met onze opdrachtgevers. Voor vaste locaties hanteren wij een maximumtarief per medewerker. Bij opdrachten voor cateraars rekenen wij een kilometervergoeding of OV-kosten, en indien van toepassing parkeerkosten (na akkoord). Daarnaast geldt een reistijdvergoeding wanneer de totale reis langer dan één uur bedraagt.

Werken. bij

Wij werken vanuit vier kernwaarden: enthousiasme, verbondenheid, groei en verantwoordelijkheid. Bij ons is het een vereiste dat wij matchen op de eerste twee kernwaarden. Dat betekent dat je energie en plezier meebrengt, goed samenwerkt en interesse toont in je werk.

In eerste instantie niet. Wij kijken naar jouw persoonlijkheid en enthousiasme m.b.t. het vak. De basisvaardigheden zoals dienblad lopen, drie borden dragen en een diner indekken, leren wij je tijdens de basistraining. Verder sta je er nooit alleen voor. Dankzij onze 1-op-7 formule is er altijd een ervaren kracht of manager aanwezig die het overzicht houdt, jou ondersteunt en ervoor zorgt dat het team soepel samenwerkt.

Zeker! Wij investeren in jouw groei door trainingen, begeleiding en doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld: Van een specifieke functie naar allround medewerker. Van allround medewerker naar eerste medewerker, wijk/pas/barhoofd of Cocktailshaker. Van eerste medewerker naar Supervisor of Leidinggevende Van Supervisor of Leidinggevende naar Partymanager

Wij werken met een beveiligde applicatie die je ontvangt als je aangenomen bent bij onze organisatie. Je ontvangt je planning digitaal via onze applicatie, op basis van jouw opgegeven beschikbaarheid. Verder staat onze planner paraat om je vragen te beantwoorden, zodat je zorgeloos je werk kan verrichten.

Onze basisverloning ligt boven het gemiddelde van de horeca. Op basis van je laatste salarisstrook en jouw leeftijd kan je een eerste voorstel krijgen en na je proefperiode wordt deze vastgezet of aangepast op basis van jouw werkprestatie en match met onze kernwaarden/team. Bij ons geldt: hoe meer inzet en ontwikkeling, hoe sneller je kunt doorgroeien. Gepassioneerd werken blijft nooit onbeloond.

Wij werken met zowel 0-uren oproepcontracten als met vaste urencontracten. Wij starten altijd met een 0-uren contract om te ervaren of wij een goede match zijn met elkaar. Binnen het 0-uren contract bepaal je zelf, buiten de referentiedagen om, waar en wanneer je werkt.

Wij bieden een breed scala aan werkzaamheden aan van brasserie, hotel en restaurant tot aan bruiloften, high end diners en bedrijfsfeesten. Daarnaast werken we in de zomer vaak op leuke festivals.

Je kan je overal voor aanmelden binnen onze applicatie maar wij zullen je uiteindelijk accepteren of afwijzen. Op basis van jouw proefdagen en trainingsdag maken wij een kader met functies die je kan bekleden. Doormiddel van de passie, enthousiasme, verbondenheid en prestatie die je op en buiten de werkvloer toont, kan je dit kader verbreden. Door middel van onze trainingen kan je het proces hiervoor versnellen.

  • Logo van Vineyard premium catering in zwarte typografie.
  • Logo van Capital C Amsterdam met een gestileerde letter C tussen de woorden "Capital" en "Amsterdam".
  • Logo van Garçons Group met de tekst "Catering, Events & Hospitality" en een grote letter C met het cijfer 5.
  • Logo van Wolf Atelier met een gestileerde zwarte letter W en de tekst "WOLF atelier" eronder.
  • Logo van Paleis Soestdijk in grijze letters met gestileerde halve cirkels eronder.
  • Zwart-wit logo van de University of the People in de vorm van een gestileerd schild met geometrische patronen.
  • Zwart logo met de tekst "Food Favors" in een sierlijk lettertype.
  • Logo van CIRCA Amsterdam met gestileerde halve cirkel boven de merknaam.
  • Logo van Sonah Fine Foods met gestileerde letter "S" in zwart-wit ontwerp.
  • Zwart logo van De Kromhouthal Amsterdam in een zeshoekige vorm met tekst.
  • logo_De Nieuwe Kerk
  • Logo van Veenendaal Catering & Partyverhuur in zwarte hoofdletters.
  • Logo van The Upside Down Amsterdam met een gestileerd omgekeerd gezicht en cirkelvormige tekst.